Locations of Site Visitors László Szögeczki's CE blog: Deep Sympathy

Monday 1 June 2009

Deep Sympathy

The journey from sorrow to peace is one we all take at our own peace. The sympathy of loved ones help guide the way. Let me express my deepest sympathy to the loss of our CE community on the crashed Air France aeroplane from Brazil to France, earlier today.

According to http://www.nol.hu/

Két felnőtt és két gyermek tartott Brazíliából Párizsba azon a francia repülőn, amely valószínűleg az Atlanti-óceánba zuhant.
Az asszony a Nemzetközi Pető Intézetben dolgozott, és egy három hetes tanfolyamot tartott a dél-amerikai országban. Volt férje felvette a kapcsolatot a Külügyminisztériummal, ahol a nevek alapján megerősítették, hogy valóban az ő kisfia és elvált felesége neve szerepel az utaslistán.

Kesobb, a www.origo.hu -n

Négy magyar volt a gépen
Négy magyar utazott az eltűnt francia repülőgépen - mondta az [origo]-nak Mátrai Zsuzsanna külügyi szóvivő. Az eltűntek személyazonosságáról személyiségi okokból nem árul el többet a Külügyminisztérium. Magyarországot a francia külügyminisztérium válságkezelő központja tájékoztatja hivatalos diplomáciai úton, eddig egyetlen üzenetet kaptak, ami arról szólt, hogy négy magyar szerepel az utaslistán. Már több hozzátartozó is jelentkezett a Külügyminisztériumnál - mondta az [origo]-nak Mátrai Zsuzsanna.
A Pető Intézet kedden megerősítette, hogy munkatársuk, Szarvas Rita konduktor volt az eltűnt gép egyik magyar utasa, aki brazíliai kiküldetéséből volt hazatérőben. "A tehetséges és nagyreményű fiatal kolléganő hivatásszeretetben végzett munkáját mind a Pető Intézetben, mind pedig nemzetközi projektekben nagyfokú elismeréssel illetik, kedves személyiségét megbecsülés övezi" - írta közleményben az intézmény rektora, Schaffhauser Franz.
A Hír TV korábban közölte, egy nő és élettársa, valamint két magyar kisfiú utazott a gépen - közölte a televízió az egyik magyar kisfiú édesapjára hivatkozva. A Hír Tv szerint a gépen utazó nő volt férje felvette a kapcsolatot a Külügyminisztériummal, ahol megerősítették, hogy volt feleségének és kisfiának a neve szerepel az utaslistán. A nő a Nemzetközi Pető Intézetben dolgozott, és egy három hetes tanfolyamot tartott a dél-amerikai országban - közölte a Hír Tv.

No comments: